Miljørigtig produktion og anvendelse

Desinfektion+ leveres i en miljørigtig beholder. Vi anvender ikke plastik, der forurener vores have og søer, som andre producenter af hånddesinfektion. Desinfektion+ kommer i en aluminiumbeholder, som har mange gode og vigtige egenskaber for dig og miljøet.

Genanvendelse

Aluminium er 100% genanvendeligt, og under genbrugsprocessen bevarer det alle sine originale egenskaber. Når fabrikker producerer er det bedre for miljøet at bruge genanvendt metal end ”prime metal” ud af jorden. Vi har sikret at så meget som muligt af Desinfektion+ er lavet af genanvendt materiale.

Lugtfri og uigennemtrængelig

Ved noget så vigtigt som hygiejneprodukter, er det vigtigt at lugte og aktivstoffer ikke slipper igennem. Selv det tyndeste aluminium på 0,007 mm tykkelse er stadig uigennemtrængelig og har ikke stofsmag eller lugt. Aluminium er ikke-giftigt og bruges ofte til emballering af følsomme produkter, herunder lægemidler og fødevarer.

Robust men let

Vi har brugt aluminium så du får en let og håndterbar flaske du kan tage med over alt og som er robust og sikker for dig. Derudover går flasken ikke i stykker i f.eks. din håndtaske kuffert, så derfor undgår du at indholdet flyder ud i dine ejendele.
Aluminium er et kendt letvægtsmetal, det har en vægt på kun 2,71 g / cm3. Det er omkring en tredjedel af vægten af stål, hvilket gør det lettere at transportere end de fleste andre metaller. Vi har styrket og tilpasset Desinfektion+ med legeringselementer for at sikre en højere styrke.